} simpLe as Me: B.i.G aka bina insaN guru

Thursday, February 3, 2011

B.i.G aka bina insaN guru

Assalamualaikum… =)

Tetapan tarikh pada 25 -28 Januari 2011 telah dipilih untuk menjayakan program bina insan guru fasa 1 IPG KBM PISMP 1A, 1B & 1C…

hhahaha!starting ayat nie sje copY paste member nye ayat,
nak pk ayat aku sendiri,mau sejaM gak(bajet sungguH -.-" )

ha!starting xyah kot pnjang lebar,
entry b4 dis pown aku dah cte kan3?
anyway,layan dowh pic2 bawah nie,ok?
xmampu la nk story ari p1 sampai k3,,
yg speciaLnya,pic kat bLog aku nie mesti korg sume xda kan3?
('',)


nieLah laki ngaN pompuaN keLaz aku..pic b4 nek bas.heee


yg nie ktorg kat hentiaN rehat.bekfas utk energy,


nie rakaN sekhemah aku,,er..aLip!!ko katne?(sekaLi La,,)


nie pLak poSe b4 nek bukit..i'm ready!i'm ready!(soRa spanbob)


yg nie depa dah berjaya nek bukit(cover dpan kmera jew dowg nie,hakikatnya.........)


aku ngan diN(even aku daH suNburn,stiLL lagi cerah dari din.din3~pakai la LoreaL cam aku.ahhaaha!)


dsebabKan sume pic aku nie bkn DSLR,maka ader la pic si faris nie dgN DSLR dye(jadi cameramaN memg pic jadi cikit kan2?)


proses tuwuN bukit..ader cte dsebaLik tuwuN bukit yakni geng yg bLakang aku jew ('',)


nie ari k3.saje je amik pic nie.sebabnye,tgk muka masing2!muke pnat+nantok jew kan2?ho0ho0h!


hhaha!nie sesi tukaQ partner..laz2 dgn romate aku gak...aiy0o0o~stedyLah.credit 2 put yg amik pic nie.ehhehehe!nway,pic nie bukan dari benQ aku,tp dsLr faris...


chewah!cam pro x aku tgkap?kuikuikui!kaLu bgner cam aku nie,xlayak lg nak pgg DSLR nie.so,,lgkah permulaaN,gna kamera besa tgkp gaya DSLR.hahaha!


yeaH!tendangaN maut pidot kpd Que.gagaga!ok!bkn DSLR nie.heehehe~nway,lagak ngeri nie jgn tiru kat umah.takot kang baLik2 IB,gigi pown tarak,,


haahaha!yg nie 2nd pLace mLm kbdyaaN.tp beeeeeeeeez kot!coMon PRS!!(tyme nie aku dgQ sora2 haLus: kaLu cmnie cun nye cekgu,ari2 aku dtg skoLah.ops!sape yg ckp 2??!)


eh2?aku minat miming yg nie!hahaaha!styLe kot........kecuaLi arm!hheehe~tp pas2 arm rampas pntas,,jadi pLak mamat nie miming.uhuhu


yg nie 3rd pLace..kot,ehehee!sitiawaN dah ader lagu noh?len kaLi soh noh ujan create lagu 2,bru urm!xpown soh anak dye ja aka pamie~


team dye nie p1 da.......(wat teamate dye nie,xda pLak pic korg kat benQ aku.uhuhuh!b3 kong~)


nie rhsia kite wahai readers2 skaLiaN..wak nie act nk jadi pmandu bas act.tyme temuduga ri2,dye xcted sgt sebab ingat2kan tmuduga driver bas IB.aleh2 jadi cekgu pLak. skaNg nie part tyme driver amik pnumpng ke suBANg...xcye?tgk leseN bas wak~


pic sebeLum meninggaLkan stewan(bandar yang sungguh mem'pergHHH'kan!!)


ok,b4 nak penutup nie ha,tgk la muke2 yg tLah mnjayakan BIG kaLi ini.ini dari keLaz pismp 1B!!!!!!!!


orait!yg nie pLak dari 1C!!!!!!!!tepok la cikit der~~


laz skaLi,,,,,,
tepukan gemuroH kepada 1A!!!!!
terBAIKlah!!hahahah!
gemuruh3!!

Bila bertalu rentak di kalbu
Hasrat yang tersirat semakin ku buru
Bila bergema laungan gempita
Harapan bernyala nadiku berganda

Gemuruh jiwa semangat membara
Dari puncak ingin ke angkasa
Berkalungkan bintang berkelipan
Menyerlah jauh dari yang biasa

Bila bertalu rentak di kalbu
Hasrat yang tersirat semakin ku buru
Bila bergema laungan gempita
Harapan bernyala nadiku berganda

Gemuruh jiwa semangat membara
Dari puncak ingin ke angkasa
Berkalungkan bintang berkelipan
Menyerlah jauh dari yang biasa

Ungkapan ini bukan sekadar bermimpi
Segalanya pastikan terbukti nanti

Gemuruh jiwa semangat membara
Dari puncak ingin ke angkasa
Berkalungkan bintang berkelipan
Menyerlah jauh dari yang biasa


aish!
tamat3~

p/s: 4bintang utk BIG nie,tima kasih kpd mereka2 yg tLak mnjyakn program ni.....dan yg mgHAMBARknnya.haahaahaha!


3 comments:

tqa_tqi said...

hahaha mmg x kenal pun ayat permulaan tu.. =P
amboi byk gamba noh..

fiQ dA aPprEntiCe said...

ang nie xmnempat lah,,
aku xbeh edit lg dowh

fiQ dA aPprEntiCe said...

*mnyempat

Template by:

Free Blog Templates