} simpLe as Me: yang mane satu betoL?

Sunday, May 15, 2011

yang mane satu betoL?

haL0o0o0 semua!!
amacaM hujung2 minggu nie?
comperm riLex2 jew kan?
len la aku nie sibok lg nak study sane sini...sigh~~


ok2,,rini kite nak test,uji,try cikit mata kite nie...
ala..senang je pown.......
ok2,
senang ckp la kan,
antara piC kat bawaH nie kan, yang mane originaL???
er...ader yg xoriginaL ka?haha!
ader la kot...
cas2 cetaK rompak aka pirate gitu~
pic2 nie adalah pic2 kawan2 aku n ader gak gf aku...
so0oo0....
comment la sikit kan2?


ok2,yang atas nie pic kawan sekeLas aku..name die nadia...ap?nak ngorat dye??dah ader baLak kot..budak sport dia nie...even kaLu lawan lumba lari dengan aku,comperm2 aku menang gak...pompuannek beskaL kat bLakang 2 ignore je..ntah sape2 ntah sebok nak interframe gak..mesti da syak nak masuk bLog aku nie...


yang nie ader 3 name.namenye gaBie, nadia, ngan nafira atau nama fuLL dye gabienadia nafira..pelek dengaN name die nie?xyah cte la..aku tyme masuk kelas duLu pown,nak hafaL name die lupe2 atok gitu.yg aku tau panggiL gabie je la~


er..nak kenaikaN lagi kew?yg nie awex aku aka siti fairus...ha...yg pakai tudung 2 je ok awex aku..yg sebelah die 2 jgn wat2 xkenai pLak..hannah kontena namenya...(jgn marah ma...)heh!xkan la mileY cyruS pown xkenai kan...er...sejak bile dye mai mesia...g dayang bunting,langkawi lg 2.......nk dapat anak kew?


fuyo0o0!!!budak keLaz aku jadi photographer lady gaga siyot!!!er...kenai x lady gaga nie?poker2 face gitu.haha!ok2,sempoi x dak name azim nie dgn DSLR die(tangan di bahu, mata pandang ke atas..)haha!sape2 nak dapatkan keprofesionaL die,g la bLog die nie... ==>azimku!


ha!!nie geng2 jejaka idaman maLaya...semua dah berpunya ok?tp yg sebeLah aku 2 statusnya diragui la...mabe open relationship kot.so0o0..sape2 nak ngorat dye,teks me ok?haha!meh aku kenaikan sorang2 mulai dari belah kiri(azLi,akmal,nasruLLah aiman aka wak dan lazly aku)


yeah!!nie pic laz sekaLi...sape dia nie...?name die ghazmiL akmaL. nie la cLassmate aku dan juga romemate aku...pic nie kat mane?tgk tiang elektrik bLakang 2 pown dah tau nie kat paris kan2?haha!

ok2,kesimpulannya.......yang mane satu ORIGINAL??
haha!aku tinggaLkan korang dengan persoaLan...
nak jawab,siLa comment kat entrY bawah nie..
chaow!!

p/s: aku hanya bginer......... =.="

32 comments:

faralovexx said...

hehee,sume cam btol..
\ade gak nmpk fake,,especially gmbr gf lu bro,,kih3,,
yg btol2 mybe yg abg2 ensem ramai2 tu kot...hehehe

cikgu fiQ said...

hhahaha!sure2 ka?
cam salah ja....

kaki kutuk said...

kaki edit x bertauliah...smua itu DUSTA!!

Anonymous said...

alangkah bgsnya klau pic tu tidak d edit lgsg,huhu

BalQis said...

sy rase la kn...
sy rse yang 4 jejaka malaya tu..

cikgu fiQ said...

haha!jujur gile!kuikui2!mmg xbertauliah pown.hehe~nway,,,yg sorg 2 commnt 4 jejaka 2..betoL ke nie?ori ka?

kaki kutuk said...

gmbaq awek lu btoi...sbb klau pkiaq logik x kn laa hannah kontena ag tu nk mai mlysia...klau dia mai,aku owng 1st yg amek taw...amacm btoi x???

trigyy said...

sume dop.. hahhaha..

cikgu fiQ said...

kaki kutuk:la..betoL ka da?haha!
ala......kira semua xbetoL la nieyh?

blackroses said...

yang last sekali je betul kot..lain2 semua tak betul..fake

cikgu fiQ said...

yeah!!!ade jawapan berbeza!!!benarkah yang laz sekaLI itu originaL????any other comment?

Hanim Mahali said...

yang nampak agak real... gambar laki ramai ramai tu... gambar no.5
tapi cam semua tu fake ja... Hee

cikgu fiQ said...

hoh0o0!ramai gak yg ckp num 5 2 ori..hehe!nway...betoL ke...?or betoL ka semua fake?

syamsid dhuha said...

aku rase yang last sekali tu bro , sebab lighting die n rambut die , hehe

cikgu fiQ said...

dah 2 org ckp laz sekaLi 2 ori..ala....betoL ka...awat cam xbetoL ja nie........

Fairus Ibrahim said...

awak ni kaLau xmerapu sehari xsah . .

msredcheesecake said...

HALLO,

TENGS SINGGAH BLOG MSRED

GAMBAR DI ATAS, XDE SATU PUN ORI.

cikgu fiQ said...

haha!awat aku rase photosho0t lady gaga 2 betoL2 ori...?
ehehehe!
my gf:ne da merapu~~

Noorhidayah binti Salehhudin said...

yang last skali nampak mcm ori skit..is salah maknenye smue x ori la kot..berdasarkan pemerhatian mate kasar bukan mate halus hihi..

cikgu fiQ said...

sure2 je kan?yg laz 2 ori...?bukan photosho0t lady gaga 2 ka?

yatie Awang said...

semua bukan ori...

cikgu fiQ said...

sesukasuki jew ckp semua xori.....ader kot yg ori.....rasenye yg photosho0t lady gaga by aziM 2 betoL....toL x azim..?

abdulkarim said...

yang brader ramai2 tu kot yang ori bro....lebey kurang je...haha

cikgu fiQ said...

haha!yg ramai2 2 ye?tp nape bukan yg photosho0t lady gaga 2..kan nampak reaL cuma kureng logik la.....

aNa d'sKoDenG said...

yg betolnya hanyalah org2 disekeliling nya..bbekground tuh x betul kowt

cikgu fiQ said...

ait?pLak..bcdroud cetak rompak ka??huhu

emma aqissha said...

takmo jawab..
asek berteka-teki jek fiq ni ~,~"

hahahhaa

cikgu fiQ said...

yela2...nie betoL2 punye,,,,semua gambar nie FAKE.haha!

cikpuanhady said...

hohoh..menarik2..ada bakat ni..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

Puteri Iqa Izyan said...

muahaha. sume tipuuuuu ^_^

Pinky Pixie said...

pandai edit sume gmbar ek. hehe. rase mcm 2nd last tu je nmpak mcm ori. kehkeh.

Ahmad Azim Asri said...

aku rasa gmbr aku ngan lady gaga 2 btul la..aku dpt peluang tngkp gmbr dia tau....jgn jeles....hahaha..

Template by:

Free Blog Templates