} simpLe as Me: YOUR BEST OUTFIT PHOTO CONTEST

Tuesday, July 12, 2011

YOUR BEST OUTFIT PHOTO CONTEST










speechLess...










xda contest leN ke nak tag i ni cik fai oi~
mmg ader an2 baju lawa2 den...
ingatkan contest pe La....

riLex2 fiQ,
aLang2 dah kena tag kan,kena la masuk.
amik la cabaran cikit~
eVen...............................................
ley menang ke?

lupe2kan,
yg penting berani bertanding.haha!
mane taw tuaH manusia..
tp nak letak pic pe....?
b4 pape den nak letak pic banner ni,

Contest kali ini hanya memerlukan anda pertaruhkan gambar anda dengan memakai pakaian kegemaran dan terbaik yang pernah anda miliki.
Tak kesah lah gambar berseorangan ataupun beramai-ramai yaa.


ok!xkesah an2 ramai ka soaNg2?
n....kegemaran?yg nie comperm!
baLik ja nek bas kan,baJu ni la aku pakai...
haha!

xrak cakap panJang,tgk sendiriLah,
ROMP brand.

cut2!nak tag member2 aku plak,
topek,
tieka,
mawar,
zati..

p/s:mesti korang nak cakap aku x styLo kan2?ader aku kesah....haha!

4 comments:

Nurasyiqin said...

setan tu cursor yang muncul dekat link la..sebab bg cikin mmg nampak cam setan tapi tak tau la plak kalo 2 lembu ke kerbau ker..hahah

Tyratyra said...

Thanks ehh sebab joinn :)

Namee Roslan said...

memang suka join contest ke? :D good luck then btw, header tu nmpak mcm dah x sbt nk raya jaaa :D

abglan said...

Masuk sini lak..

Template by:

Free Blog Templates