} simpLe as Me: Pendapat korang...

Thursday, February 16, 2012

Pendapat korang...

waLLawei.......riNdu same kamo,kaMo, dan kamo0o0o...!!haha!
gLe kentang dah 4BULAN aku xupdate!!

Orait2,
act, aku update ni pown sebab nak mintak pendapat korang la kan...
yup, PENDAPAT!
aku nk wat 1 design t-shirt untuk tempat aku belajaQ ni..
(Institut Pendidikan Guru Kampus Bahasa Melayu@ipgkbm)
mula2 aku nk minta pendapat korg la untuk satu design nie.
kalau korg rase ok, bg la respon eyh?
kaLu k.o., ley x korg design satu t-shirt yg bez2?
ala.....saL upah, aku akan try bg.
lgpown benda ni bisnes kot.kaLau untung, dapat la habuan nt.hehe!

ha,ni lah yg aku dah design 2.......

so skarang,aku nk minta tolong jasa baik anda2 dan anda yg baca entry nie,
nak minta designkan baju yg lg better.
kalau design banyak yg menarik, ak akan wat contest.
adiah??akan ditentukan nt...
so,pape pon respon la ye?
senang untuk aku pk pe yg patot aku wat..
:D

p/s: hari 2 aku saje bg menang awex aku men bowling nak bg dye gembira.haha

4 comments:

tieka said...

hurmmm...aku rasa ok laa tu kot..nk komen lebih2 aku bukan pakar sgt pun design2 nie..heee..

I do I need Iman said...

ko buat dah cun dah weh. serius cantek
ak dah lame xdsgn. kang buruok pulak. t aku try kalo ade. mase.
nice job beb :)

wanabee said...

salam , haiii
this is my 1st comment & 1st visit blog ni ..
about ur design tu ...rasanya boleh repair lagi kot part yang "heart" tu .. untuk nampak solid lagi ...supaya menampakkan yang you guys betul "<3" institut bahasa tu . ;) just saying ..sorry ... hehehe

Cik Lyeen said...

sangat cantik..~~bila nk promote kat kami..?

Template by:

Free Blog Templates