} simpLe as Me: skandeL...?

Wednesday, October 12, 2011

skandeL...?

seteLah lame aku berdiam diri, akhirnya aku kembaLi..
diam2 ubi berisi ma....
alah,aku bz skang nie...
banyak benda aku wat...
tp disebabkan foLLowers aku dah lame menanti entry baru.(bajet sungguh!)

ok2,kali nie special cikit la....
kaLi nie aku nk tunjuk karya terbaru aku..
tp xda la terbaru sgt...ok la......
aku juz nak tunjuk skiLL aku yg baru nie..
hehe~ckp banyak xbesh la...
mai tgk pic nie ha....

 ha.....pic sape nie...??
haha!!mamat nie member aku la...huhu
namenye khairiL azLi.....tp....
yg sebelah 2 sape??
skandeL barukah????

sebeLum keadaaN menjadi keruh,meh aku tenangkan..
ala....
pompuan nie bLogger gak.
aku pown xkenai dye....
kaLau korg nak kenai,mai usha bLog dye nie...
hehe...kaLu empunya bLog nie terbaca entry nie,
minta izin ciLok picture tau...haha!
xpe2,aku pomot kau banyak2 ok?

kalau korg nk tau pasaipa aku ckp aku ciLok,
sebab mmg aku ciLok pic dye nie...
ala......
nk tau pic ape?
haha!!aku nk ckp pown segan...kuikui!
tp yg pnting, minta izin eh diana?ho0o0ho..!

pic ape yg aku ciLok???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
tara!!!
haha!!amacam?tp bukan dgn member aku kew??huhu!!
thanx 2 CS3.huhu~
ok2,see u next entry.bye....!

p/s: minta izin lg sekali ye diana..haha!!

6 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

cantik diana tuh,.=)

Jasmin Ibrahim said...

eheh.....megic.....haha

aqmal.ar said...

eh..eh...ia bertukar wajah....hohoho

alia zainol said...

cett~

cik azeya said...

artis~

Nyna said...

bleyh tye x??mcm mne nak tag an nme member kita yg ada blog mcm awax tag kan member awax diana ue??and lg s2,,jika ada sesuatu contest ue,,mcm mne kita nak link an link kt at penganjur contest ue...tq:))sorry,,coz i'm a newbie here:)

Template by:

Free Blog Templates