} simpLe as Me: peRtandingan paNtun dan baHas

Friday, October 15, 2010

peRtandingan paNtun dan baHas


as yg dijanjikan,,pic2 pertandingaN nieyh aku selitkan kaLi nieyh, tp bukan tugas aku ha nak bgtaw laporan lengkaP, nak taw tyalah ajK laporan(yg aku taw c nisak ngan eiJa jew)
korg pown taw banyak da........

nie la cover buku utk pertandingan nie,,,
nak taw sape wat,,
tya nas aiman@wak,,
ader pic wak kat sebelah kiri 2,kat sebelah kanan lak xyah tya lah,
maLu nak jawab,hahahahahah!


ok,pic2 nie sume ari pertama=ari yang paLing sebok,,,
pg2 lagi dah pnat dok angkat kusi la,check biLik2 la,,
hahhaha!xkisaH la laBu,asaL ko wat keje ko kan?
kite tgk pic sokNye pLak
14hb 10 2010,
next!ha,
nie pic ari k2 pertandingan,
nie laH keje aku ari 2,
dok meLepak kat urusetia,
dah xda keje lah wei juz pas pertndingaN,kemas2 cikit lah,
haahahahah!
btw,
sori2 dak koir xdapat join even baJu dah same dah,
segaN la pLak +an wak pLak canceL nak join,
heehehhehe....
lg satu,awat sume pic mesty ader pic aKu???
dah name pown bLog aku,msty lah ader pic aku!
xkan pic mamat sesat kat koc piNk ktmB pLak an?an?
hahahha!!

p/s : pertandingan akhirnYa dah beh, tHanx kepada yg terLibat..sebagai ketuA ajK buku progRam, poHon seriBu kemaafan kaLu ader yg terkuraNg,
as ajk dbawah faHmi, sorie gak kaLu terLebeY keje..hhehehhe!
daAaAa~


2 comments:

Paizal Sanek said...

Dear blogger,spe mamat sesat dlm koc pink ktmb tu? nk tw gak.

fiQ dA aPprEntiCe said...

aku suda post da~~

Template by:

Free Blog Templates