} simpLe as Me: alhamdulillah..

Wednesday, March 9, 2011

alhamdulillah..

org kate(bukan aku yg kata haAaaAa...),

KaLu ari nie lebiH terUk dari semaLam,org 2 ceLake,
KaLu ari nie saMe je cam semaLam,org 2 rugi gLe,
Kalu ari nie lebiH baiK dari semaLam???


orang 2 beruNtung laH kan2?hahaha!

aku cite nie bukan pe,saje nak habaQ yg aku nye bLog dah d'update'kan dari yg asaL(bega jap)!
kira aku nie jenis yg beruNtung laH kan coZ lebiH baik dri yg semaLam~

seLame 2 ari aku berusaha utk bg coMeL lawa cikit bLog aku nie,,(cas2 coMeL pLak -.-")
nway,nie lah hasiLnya~~
lawa 2 dak lah tp nk bangga jap 23secoNd 2 leh gak lah
daLam mase yg same,aku pown ngan cuBa mengindahkan bLOg mrS fiQ gak,,
riLex2,awai g(padahaL agak maLeh..eh!dak2!tenet sLow dah limit da)

ok2,biLe dah siap nie,teringat pLak esemen~~~
omg!asaL la malas sgt aku nie(sebenarnya aku seorg yg rajin)
xpe3!sehari ade 24jam,cuba kira kaLu 2minggu ade brape jam?kan lame lg 2.....
er......aLasan nk wat keje las minit..

ok2,aku nk ckp banyak nie pown maLeh act,(2 yg tuleh jew)
aku post nie entry pown coz nak belagak yg aku dah upgrate bLog nie..
suda3,tunggu post seterusNya dgN semangat baru!chayOk2!

p/s:stiLL belajaQ

2 comments:

fai said...

xnak tLg pon xpe ! ;((

fai said...

xnak tLg pun xpe ! ;((

Template by:

Free Blog Templates